آشتی
درباره ما

درباره ما

ئاشتی - بنیاد توسعه فرهنگی بانه سازمانی غير انتفاعي و غير دولتي و مردمی بوده که در راستای ارتقای سطح فرهنگی و گسترش آن فعالیت مینماید. بر این اساس ما جمعی از شهروندان شهرستان بانه بر آن شدیم که با تأسیس یک نهاد مدنی که به طور خاص رویکردی فرهنگی دارد، تلاش نماییم که مسایل و مشکلاتی را که گریبانگیر شهر و دیارمان شده است از صافی عقل جمعی عبور داده و با همت مسئولانه خویش در صدد حل آنها و ارائه راهکارهی لازم برآییم. لذا بر خود لازم دانستیم که در این برهه زمانی، ضمن احساس مسئولیت مدنی، سایر…[ادامه]

درباره ما
خواندم !

فراگیری بازیهای تلگرامی از جملە همستر کامبت و پیامدهای منفی آن

نوشته شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳-۰۳-۲۲ 91 بازدید

فراگیری بازیهای تلگرامی از جملە همستر کامبت و پیامدهای منفی آن

  شرکت های نوپا و استارت تاپ ها برای جذب مشتری نیازمند اتخاذ استراتژی های بازاریابی و تبلیغاتی اثر گذارهستند. ایردراپ در ارزهای دیجیتال نمونه ای از این نوع استراتژیها است که این پروژه ها به طور رایگان توکن پروژه ها را به معامله‌گران ارزهای دیجیتال می دهند و در مقابل از آنها تبلیغ و ترویج حداقلی آن پروژه را می خواهند.

در این چند ماه اخیر یکی از نکات قابل توجه در این شرکت های نوپا، تغییر در استراتژی تبلیغاتی و جامعه هدف آنها است که این شیفت تبلیغاتی از ایردراپ به بازی های تلگرامی منجر به تغییر جامعه هدف از بازیگران کریپتویی به لایه های پایین جامعه و به تبع آن، فراگیر شدن آن در بین اقشار مختلف جامعه گردیده است که اثرات و پیامدهای منفی  متعددی در حوزه روانی – جسمانی ، اجتماعی – فرهنگی و اقتصادی در سطح خرد و کلان را به دنبال خواهد داشت که در ذیل به اختصار اشاره خواهد شد . 

در بعد اجتماعی- فرهنگی، منجر به کاهش تعاملات و مشارکت های اجتماعی ، ترویج روحیه فرد گرایی و کاهش همیاری و معاضدت ، انزوای اجتماعی و منزوی شدن در مراودات خانوادگی ، افت تحصیلی دانش آموزان، کاهش مهارت اجتماعی واقعی، از خود بیگانگی اجتماعی و فرهنگی و…

در بعد روانی – جسمانی ، اثرات منفی از جمله افزایش اضطراب و استرس، افسردگی،اعتیاد به این بازی ها وبه مخاطر انداختن سلامت جسمانی از جمله ضعف بینایی ،آسیب مفاصل ، گردن درد و کمر درد، اختلال در رشد جسمی کودکان و نوجوانان و… خواهد شد.  

در بعد اقتصادی، هر چند احتمال دادن پاداش حداقلی از طریق این استارت تاپ ها به مخاطبین و بازیگران غیر محتمل نیست. اما این پاداش ها بدون هیچ نوع فعالیت اقتصادی واقعی وعینی که منجر به تولید کالا، خدمات وارزش افزوده گردد مدیریت وقت و زمان فعالیت های حرفه ای و شغلی را از انسان ها می گیرد و صرف انرژی و زمان زیاد این بازی ها بر اساس اصل هزینه – فایده از لحاظ اقتصادی، نامتعادل و قطعا به صرفه نخواهد بود و سیستم اقتصادی جامعه، فعالیت های اقتصادی افراد، انسجام و چشم انداز فعالیت های افراد، خانواده ها و جامعه را دچار اختلال و با مشکل مواجه خواهد کرد که متاسفانه ضعف های سیستم اقتصادی و مشکلات معیشتی طبقات پایین جامعه به آن دامن می زند و در واقع این تب اجتماعی نتیجه سیستم اقتصاد رانتی و ناکارآمد مستمری است که جامعه را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است. بنابراین راه حل کلیدی آن تغییر در سیستم اقتصادی و کارآمد کردن آن با رهیافت اقتصاد باز دانش بنیان، درون زا و برون گرا وهمچنین توجه به تامین حداقل های معیشتی طبقات پایین جامعه است.

لازم به ذکر است ضمن ضرورت آشنایی افراد جامعه با دنیای رمز ارزها، دولت باید با برنامه ریزی و مدیریت صحیح این فناوری،  آن را در راستای توسعه جامعه بکار گیرد و مردم باید به بازی همستر کامبت و سایر بازی های تلگرامی با رویکرد هزینه – فایده و مدیریت وقت و زمان در مقایسه با فعالیت های حرفه ای وشغلی عینی، نگاه کنند و از افراط در آن پرهیز نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *